Menu Luk
Jeg er her i gang med at reparere bremserne på en bil.

Velkommen til min hjemmeside. Jeg hedder Kim Trøjborg Jensen og har drevet Tåsinge Biler i 16 år. Jeg har værksted og bilsalg cirka en kilometer syd for Landet midt på Tåsinge, hvor Melbyvej munder ud i Skovballevej. Jeg har hjælpere, når der er behov for det, ligesom jeg har Dorthe til at hjælpe med regnskaber og med at køre biler til syn.

Jeg har en særlig forkærlighed for Volvo-biler, men reparerer og sælger alle slags biler. De biler vi køber finder vi bl.a.  igennem mange års gode kontakter og forbindelser. Bilerne bliver gået igennem og serviceret fra a til z og alle biler bliver leveret nysynet. Så du vil altid kunne gøre en god og sikker handel hos os. Hvis du har en bil, du gerne vil have solgt, kan jeg også hjælpe dig, og hvis du har en Volvo, kan du med fordel henvende dig til mig, hvis den skal sælges.

Jeg har værksted ved siden af min private bolig og har altid en del biler udstillet foran ud mod Skovballevej. Hold ind til siden og kig på dem. Hvis du har specifikke ønsker til mærke og model, så kig forbi eller ring.

Jeg servicerer selvfølgelig alle slags biler og har faste kunder i hele det sydfynske område.

Dorthes arbejdsopgaver

Dorthe på kontoret
Dorthe ses her på kontoret.

Til at hjælpe sig med opgaverne ved siden af værkstedet har Kim Dorthe. Dorthes arbejdsopgver består bl.a. i alt omkring bogføring, regnskaber, faktura samt afhentning/levering af biler, vask/rengøring samt klargøring af biler. Desuden at køre biler til syn.

 

Vi havde denne omtale med i bladet Tøsingen der udkom i marts 2019
Vi havde denne omtale med i bladet Tøsingen der udkom i marts 2019